TEMATY URSYNOWSKIE > Miejsca - polecam, szukam.. > Dobre i niedrogie włoskie jedzenie

NAPISZ

Dobre i niedrogie włoskie jedzenie

Maja...
  (0) 

04/08/2010 12:28

Polecam Antich Caffe na Kabatach - lokal niewielki, kameralny, bardzo przytulny, panuje rodzinna atmosfera. Pozwalają wejść z psem, mają tytuł restauracji przyjaznej dzieciom. Jedzenie jest super. Makarony, pyszne pieczywo, polędwica pyszna, krewetki. Ceny bardzo rozsądne, ostatnio za dwie osoby płaciłam niecałe 100 zł

Cytuj     Odpowiedz     

Kasiulka...
  (3) 

09/08/2010 09:58

hehe fajna kryptoreklama, niestety nie dziala zbyt dobrze,p oniewaz wystarsczy jedna osoba, ktora zle cos napisze to sie roznosi. Poprostu zle wiadomosci o wiele latwiej trafiaja do swiadomosci ludzi. Lepsze sa banery reklamowe. Pracuje w agencji interaktywnej to cos wiem ;p

A osobiscie, akorat bylam tam i nic szczegolnego. Ceny jakby nie patrzec wysokie, a jedzenie zwykle, jakos mnie specjalnie nie urzeklo zalezy na czyja tez kieszen.

Cytuj     Odpowiedz     

Maja...
  (0) 

17/08/2010 16:28

Nie widziałam żadnych ich bannerów wiec chyba nie zamieszczają. Może nie ta skala. W każdym razie nie zgadzam się, czy dobre czy nie dobre - rzecz gustu ale ceny nie należą do wysokich. Mieszkam na Kabatach od 90 roku, często jadam poza domem, bardzo sobie cenię jak znajduję informacje o jakichś nowych miejscach. nie wszystkie da się odkryć chodząc z psem na spacer wieczorny.

Cytuj     Odpowiedz     

Adi...

14/01/2012 12:25

100 zł za dwie osoby - tu już zaczynają się wyższe wymagania niż bycie nijakim :P

Cytuj     Odpowiedz     

Zaloguj się

/
Zapamiętaj   

Reklama